Am dat startul Campaniei 2 la sută

3 Martie 2017, în Colegiu, Comisii, Proiecte, Noutăți

Redirecționează 2% către proiectele noastre și sprijină, ajută și fii alături de cei care au nevoie! Peste 150 de voluntari și peste 3000 de tineri și bătrâni au beneficiat de ajutorul oamenilor în 2016 prin proiectele noastre. Descarcă și completeaza formularul! Nu presupune niciun cost!

 

REDIRECŢIONEAZĂ 2% din impozitul pe venit

către proiectele noastre educaționale, culturale, caritabile, ecologice și misionare!

Sprijină educația și cultura în rândul tinerilor,

ajută copii să pășească cu încredere și

fii alături de cei în nevoie prin cel mai simplu și mai ușor mod de a ajuta.

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune direcţionarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizaţie non-guvernamentală (asociaţie, fundaţie etc.) doreşte. Practic în acest fel dvs. transmiteţi statului modul în care doriţi să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit. Redirecţionarea  este  gratuită,  adică  nu  duce  la  nici  o cheltuială  suplimentară  pentru persoana care completează formularul respectiv. Suma NU reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci este o parte a bugetului de stat care este direcţionată de către fiecare cetăţean în parte către sectorul neguvernamental.

Daca doriţi ca, prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-ati plătit statului pentru salariul din anul 2016, să sprijiniţi activitatea Colegiului Sf. Nicolae si a Asociației Mira, urmaţi în ordine paşii de mai jos, până la data de 25 MAI 2017.

Pasul 1:

Persoanele cu venituri doar din salariu: Descărcaţi  formularul 230 precompletat cu datele asociației: Formular 230 (este precompletat anul 2016 deoarece se face referire la impozitul pe venit din anul financiar încheiat, 2016). Este atașat în partea de jos a acestei pagini!

Pasul 2:

Completaţi cu datele personale doar unul din cele două formulare de mai sus, în funcţie de situaţia în care vă aflati. Formularul se completează de mână, în două exemplare, dintre care unul rămâne la dvs. cu numărul de înregistrare primit la depunere de la administraţia finanţelor publice.

Formularul 230 (venituri doar din salarii): Completaţi cu datele de identificare (pct. I) şi semnatură. Restul rubricilor nu sunt obligatoriu a fi completate (se completează doar dacă este cazul). Formularul este atașat în partea de jos a acestei pagini!

Pasul 3:

Depuneţi formularul direct la registratura organului fiscal sau trimiteţi formularul prin poştă, cu scrisoare recomandată, la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu  sau la Administraţia Finanţelor Publice corespunzătoare sursei de venit (de ex. adresa companiei/instituţiei angajatoare). Potrivit legii este acceptată şi adresa unde locuieşte efectiv deponentul, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România.

Formularele se mai pot depune la sediul Colegiului Sf. Nicolae, la recepție (iar noi le ducem la registratura organului fiscal), caz în care trebuie  să  aibă  anexate:  fişa  fiscală  a  persoanei  şi  copie  după  actul  de  identitate  a persoanei fizice respective.

Adresele Administratiilor Financiare Publice le găsiţi AICI.

Programul majorităţii oficiilor poştale este unul destul de flexibil: Luni-Vineri: 08:00-19:00, iar unele lucrează şi Sâmbătă: 08:00-14:00. Mai multe detalii aici.

Alte informaţii utile:

Modelul standard de formular necompletat cu datele Ligii Studenţilor Români din Străinătate, disponibil pe pagina ANAF, se găseşte aici: Formular 230/Formular 200.

Denumire entitate nonprofit: Asociația Mira

Sediu Asociația Mira: str. Agatha Barsescu, nr. 9, Iași, Colegiul Sf. Nicolae

Daca doriţi mai multe informaţii în legătură cu această procedură vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi pe Facebook - https://www.facebook.com/colegiulsfnicolae/ sau la telefon: 

0740 900 988—Matei Horodincă, coordonator campanie

0754 757 577— Cătălin Rotaru, coordonator voluntari

0766 092 229 - Valentin Țoc, director Colegiul Sf. Nicolae

 

Formularul poate fi colectat de către voluntarii noștri dacă ne contactați la numerele:

0740 900 988—Matei Horodincă, coordonator campanie

0754 757 577— Cătălin Rotaru, coordonator voluntari

  SAU

Depuneţi formularul direct la registratura organului fiscal sau trimiteţi formularul prin poştă, cu scrisoare recomandată,

la Administraţia Finanţelor Publice din Iași la adresa Str. Atanasie Panu Numarul 26.

Vezi și fișierele atașate

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular