„Seara la Colegiu”

12 Decembrie 2016, în Colegiu, Comisii, Proiecte, Proiecte

         În data de 8 decembrie, în Sala Juventus a Colegiului „Sfântul Nicolae” a avut loc „Seara la Colegiu”, eveniment organizat an de an de către Comisia „Proiecte”, cu prilejul Zilelor Colegiului, ce s-au desfășurat în perioada 1-10 decembrie 2016.

         Spectacolul a avut ca invitați pe Iustina Irimia Cenușă, alături de Părintele Teodor Cenușă, care au interpretat împreună cântece tradiționale românești, precum și colinde alese, fiind urmați de frații Marian și Andrei Filip, doi tineri chitariști extrem de talentați. Seara s-a încheiat cu momentele artistice pregătite de trupa de teatru „H2O” a Colegiului „Sfântul Nicolae” și Cezara Damian și trupa de teatru.

         „Fiecare moment în care promovăm studenții talentați și fiecare proiect prin care evidențiem ce e mai bun reprezintă o investiție în experiența și viitorul lor, al celor care sunt pe scenă. Același lucru se aplică și celor din spatele fiecărui eveniment, a membrilor echipei de organizare. Colegiul promovează acumularea de experiență și de experiențe prin implicarea membrilor în acitivități de voluntariat” a declarat domnul Valentin Iulian Țoc, director al Colegiului „Sfântul Nicolae”, menționând totodată că proiectele continuă și cresc, chiar dacă Zilele Colegiului s-au încheiat.

Bibire Gabriel, secretar al Redacției „Alpha”

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular