Proiectul „Dăruiește un zâmbet” își reia activitatea

18 Aprilie 2018, în Colegiu, Proiecte, Noutăți, Proiecte

„Dăruiește un zâmbet ” este un proiect al Colegiului Sfântul Nicolae, ce are ca obiectiv aducerea copiilor defavorizați din parohiile rurale în vizită la unul din cabinetele stomatologice partenere, pentru un consult gratuit. Alături de acest obiectiv principal se adaugă și dorința de a implementa o educație cu privire la ceea ce înseamnă sănătatea și igiena stomatologică, copiii beneficiind și de kit de îngrijire pentru îngrijire corporală.

Inițiativa aparține Comisiei Proiecte a Colegiului „Sfântul Nicolae”, aceasta fiind nominalizată la Gala Națională a Voluntarilor în cadrul categoriei „Proiectul de voluntariat al anului în domeniul sănătate”. Edițiile precedente ale acestei acțiuni însumează ajutorarea a peste 70 de copii provenind din mediul rural.

Proiectul își reia activitatea pentru a aduce zâmbete pe chipurile altor copii și pentru a-și continua misiunea de educare în privința igienei. Săptămânal, voluntarii Colegiului, în colaborare cu preoții din parohiile sărace ale Arhiepiscopiei Iașilor vor duce copiii la stomatolog.

Toți cei care doresc să sprijine activitatea, o pot face oferind produse de igienă orală la standul care va fi amplasat în recepția Colegiului „Sfântul Nicolae” sau oferind un consult gratuit (în cazul medicilor stomatologi).

Pentru a afla mai multe detalii despre această inițiativă, puteți accesa pagina de Facebook – Dăruiește un zâmbet, sau puteți apela numărul 0753 597 177 (Ionela Abunei, coordonatorul de proiect).

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular