Membrii comunității CSN vă invită la Zilele Colegiului!

30 Noiembrie 2017, în Colegiu, Noutăți

Celebrăm implicarea și șansa pe care o avem, ca voluntari, de a fi binele pe care ni-l dorim în comunitate. Și pentru că ne dorim ca sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae să ne aducă împreună, vă așteptăm la Colegiu!

Pe 4 decembrie, de la ora 20.00, sala Juventus devine punctul de pornire către fantastica lume a Narniei, unde vă așteptăm pentru a viziona împreună primul film al seriei Cronicile din Narnia.

Pe 5 decembrie, de la ora 20.00, la Catedrala Veche (Sfântul Gheorghe), va avea loc Privegherea în cinstea Sfântului Ierarh Nicolae.

În ziua de 6 decembrie, membrii comunității CSN vor vizita copiii din Parohia Curături, asigurându-se că aceștia vor putea păși cu încredere în papucei noi. De asemenea, aceștia vor împodobi bradul și se vor bucura de vizita Seminarului „Veniamin Costachi” Neamț.

Pe 7 decembrie, îi avem ca oaspeți de seamă pe Conf. Dr. Radu Preda – Președinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) și dl. Adrian Nicolae Petcu – Istoric și Cercetător în cadrul Arhivelor Comunismului la dezbaterea Biserica și extremele politice. Lecțiile trecutului recent, organizată în cadrul proiectului 15’ și moderată de Drd. Lucian Cîrlan – Universitatea Sorbona (EPHE-Paris). Vă sfătuim să vă pregătiți din timp întrebările! Pentru voluntarii CSN, seara va continua cu Formalul Colegiului.

Ziua de 8 decembrie aduce Amurg de toamnă, Seara în versuri dedicată poetului Lucian Blaga. Sala Românească va găzdui numeroase momente artistice, într-un spectacol al frumuseții literare, împletită cu acorduri muzicale.

Nu uitați nici de concursul Scrisoare către ceasornicul ce îmi măsoară destrămarea, pentru care puteți trimite creațiile voastre până pe 6 decembrie.

PS: Ne-am bucura dacă v-ați confirma prezența și i-ați invita și pe prietenii voștri, folosindu-vă de linkurile de mai jos:

https://www.facebook.com/events/509462862767664/

https://www.facebook.com/events/132404037474101/

https://www.facebook.com/events/1577183585661884/

https://www.facebook.com/events/1844339918928667/

 

 

 

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular