Motivați să creștem - Team building CSN 2017

22 Martie 2017, în Colegiu, Noutăți

La inițiativa Arhim. Hrisostom Rădășanu, în perioada 17-19 martie, coordonatorii comisiilor, precum și responsabilii proiectelor de tradiție ale Colegiului s-au întâlnit la Sihăstria Putnei, unde, sub îndrumarea Părintelui și a domnului director Valentin-Iulian Țoc s-a desfășurat un team building dedicat leadershipului situațional.

În prima zi a trainingului accentul a fost pus pe lucrul în echipă, aspect care a avut drept scop crearea unui mediu plăcut și totodată favorabil interacțiunii între participanții la activitate.

Următoarea zi a fost dedicată întru totul stabilirii strategiilor de implementare a viitoarelor proiecte. De-a lungul întregii sesiuni, care a durat de dimineață până seara, membrii Colegiului prezenți la întâlnire au lucrat în mod concret și pragmatic la creionarea următorilor pași necesari pentru dezvoltarea proiectelor de care sunt responsabili în mod special.

Duminică, înainte de reîntoarcea la Iași, coordonatorii au luat parte la Sfânta Liturghie săvârșită în biserica Mănăstirii Sihăstria Putnei, încheind cele trei zile cu o ultimă discuție despre agenda proiectelor care se vor desfășura în perioada imediat următoare.

Anual, membrii Colegiului „Sfântul Nicolae” sau reprezentanții comisiilor se întâlnesc la cumpăna dintre cele două semestre universitare, în cadrul unui team building organizat în prealabil, pentru a evalua activitățile care au avut loc până în acel moment, a pune bazele unor noi proiecte ce merită motivate, dar și pentru a se cunoaște mai bine.

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular