15 minute - dialoguri

27 Martie 2015, în Mira, Proiecte

Proiectul „15 minute” își propune organizarea unor seri de dialoguri, în care membrii Colegiului „Sfântul Nicolae și studenții Facultății de teologie „Dumitru Stăniloae” din Iași vor avea posibilitatea să asiste la dezbaterea anumitor subiecte de către personalități autohtone din mediul academic și cultural ieșean și național. La sfârșitul acestor  prelegeri de 15 minute, participanții vor putea adresa întrebări, punctual, fiecăruia din cei doi parteneri de dezbatere. După încheierea sesiunii de discuții, va urma o sesiune de întrebări și răspunsuri, urmînd ca cei prezenți în sală să încheie întîlnirea prin formularea unor concluzii ce vor fi consemnate într-un jurnal al seriei „15 minute”.

Primul invitat este domnul profesor Nicu Gavriluță, decan al Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice. Primele ”15 minute” vor avea loc în Sala Festivă a Colegiului Sfântul Nicolae, începând cu ora 19.30. Locurile sunt limitate!

Tema celor ”15 minute” este Preotul, un Don Quijote moder, noile lui provocări. Noi feluri ale Bisericii de a fi în societate.

Proiectul 15 minute este un proiect al Colegiului Sfântul Nicoalae și al Asociației MIRA.

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular