Două întrebări: Ce este performanţa pentru tine? Creativitate sau performanţă?

6 Iunie 2016, în Proiecte, Noutăți

Răspunsurile le primești în cadrul celor două conferințe „Ai copil. Învață să fii părinte!” de pe 13 si de pe 15 iunie. Detalii pentru înscriere găsești mai jos!

 

Conferinta nr. 1

Arhimandritul Hrisostom Rădăşanu, preşedintele Fundaţiei Varlaam Mitropolitul şi consilierul educațional al Arhiepiscopiei Iașilor este primul speaker al ediției cu numărul XI din cadrul conferinței „Ai copil. Învaţă să fii părinte!” 

Părintele Hrisostom este un om tare drag comunităţii Varlaam şi abia aşteptăm să-l ascultăm vorbind pe tema „Există performanţă spirituală?” pe 13 iunie, la ora 18.00 în Aula Magna a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Înscrierea la conferinţă se face prin completarea formularului de inscriere http://goo.gl/forms/D0IlhEOvkHrXrcIu1.

Intrarea este LIBERĂ, dar completarea formularului online vă asigură participarea fără să vă mai înregistraţi la intrare, iar dacă sunteţi cadru didactic, vom avea certificatul deja pregătit.

Conferinta nr. 2

Pe 15 iunie, vă invităm la conferinţa susţinută de Felix Tătaru, preşedinte GMP Group, fondator Radio Itsy Bitsy şi membru în Consiliul de management al Fundaţiei Varlaam. „Creativitate sau performanţă?”, iată întrebarea la care vom căuta răspunsuri împreună cu Felix, pe 15 iunie, la ora 18.00 în Aula Magna a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.
Înscrierea la conferinţa susţinută de Felix se face prin completarea formularului http://goo.gl/forms/qEwx3yOrbLFXrV2u2
Intrarea este liberă, dar completarea formularului vă asigură accesul rapid în sală, iar dacă sunteţi cadre didactice, puteţi ridica certificatele de participare chiar la conferinţă.

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular