saptamana valorilor

Săptămâna valorilor - ziua 4

29 Septembrie 2016, în Colegiu, Noutăți

          Ultima zi din Săptămâna Valorilor a fost dedicată în mod exclusiv lucrului în echipă. Dacă în prima parte a zilei s-au stabilit și schițat o parte din proiectele care vor urma să fie implementate în anul universitar 2016-2017, în cea de-a doua jumătate a zilei membrii Colegiului au fost protagoniștii unei vânători de comori, care i-a ajutat pe juniori să cunoască cele mai importante zone ale orașului. Punctul culminant al serii l-a reprezentat Piñata, care a fost într-un final distrusă, iar dulciurile eliberate.

Săptămâna valorilor - ziua 3

28 Septembrie 2016, în Colegiu, Noutăți

            Astăzi, încă de dimineață ne-am apucat de treabă și am discutat cu spor despre cele 11 comisii existente în Colegiul „Sfântul Nicolae” din Iași: Comisia Culturală, Misionară, Liturgică, Educativă, Ecologică, Administrativă, Proiecte, Timp Liber, Imagine, Strângere de Fonduri și Redacția Alpha. Am vorbit despre  viziunea, misiunea și valorile acestora, iar mai apoi despre o parte dintre proiectele viitoare pe care fiecare comisie le va desfășura în anul universitar ce stă să înceapă.

Săptămâna valorilor - ziua 2

28 Septembrie 2016, în Colegiu, Noutăți

           Ieri ne-am amintit că încă suntem în vacanță și mânați de vremea bună de afară am tras o fugă până la marginea orașului și ne-am distrat preț de câteva ore la Parcul de Aventură „Hamak”.

           De astăzi revenim la activitățile noastre, dar nu înainte de a vă lăsa mai jos un clip video ce conține câteva imagini de la Hamak. smiley

Săptămâna valorilor - ziua 1

26 Septembrie 2016, în Colegiu, Noutăți, Video

O săptămână cu adevărat reușită se cunoaște de luni, mai ales „Săptămâna Valorilor”. Astăzi ne-am cunoscut, am discutat despre ce-am făcut, ce facem și ce vom face și ne-am distrat. Nu ne crede pe cuvânt, ci privește clipul de mai jos. wink