O nouă seară de film la Colegiul „Sfântul Nicolae”

17 Aprilie 2019

Marți seara, 16 aprilie la ora 19:00, în interiorul comunității Colegiului Sfântul Nicolae din Iași a avut un eveniment de o însemnătate majoră atât pentru membrii acestei comunități dar și pentru cei care ne-au trecut pragul.

În urma incendiului din data de 01.04.2019, 14 persoane dintre care 5 copii au rămas fără un acoperiș deasupra capului. Văzând situația precară în care se află aceste familii, membrii Comisiei Misionare a Colegiului au avut inițiativa de a organiza o seara de film cu scop caritabil, care avea rolul de a sprijini acești oameni rămăși fără casă.

Ne-am bucurat de un număr mare de persoane care au sprijinit inițiativa noastră și ne-au ajutat să aducem un zâmbet pe chipul copiilor. Filmul  The Theory of Everything a fost o adevărată reușită captând atenția celor din sala.

Mulțumim pe această cale celor care au sprijinit proiectul nostru, fie prin donații, fie prin achiziționarea unui bilet la Tombola Caritabila CSN, mulțumim conducerii Colegiului pentru că a avut încredere în noi și nu în ultimul rând mulțumim membrilor Comisiei Misionare pentru implicarea și dorința de a schimba suferința acestor oameni.

În urma acestui eveniment caritabil s-au strâns 1420 lei.

                                                                     

                                                                                  Manolea Șerban Sebastian